Meghívó

A tavalyi Szent István napi programsorozat keretein belül bemutatott fotókiállításon felbuzdulva, idén elérkezettnek láttam az időt, hogy a saját fotóimat is közszemlére tegyem. Nem azért, hogy magamat fényezzem, (bár kétséget kívül akkor a figyelem középpontjában találtam magam) hanem, hogy a környéken élő madarakat bemutassam a jelen és volt Ibrányi lakosoknak. Mondom ezt, azért mert volt szerencsém nem egy a településről már elköltözött lakossal szót váltani, akik szívükbe örökké bezárták kis városunkat…

Nagy Krisztina és Szentesi Boglárka gyönyörű éneke nagyszerű alaphangot adott ennek a kiállításnak, amelyek versenyre kelhetnek a legszebb dalos madár énekével is. Ezután nem sokkal már a látogatók is megcsodálhatták a 78 képből álló tárlatot.

Voltak, akik dicsérték kitartásomat és ügyességemet is, de a legnagyobb örömöt az okozta számomra, hogy sokan nem is tudták, hogy ennyi madár él körülöttünk, pedig „csak” 31 fajt mutattam meg mindössze. Ennél több is van persze a környéken, de még nem tudtam mindet lefotózni. A jövőben pedig azon leszek, hogy minél szélesebb szeletet mutassak majd be a madarak világából.

A fotókért köszönet Bakti Lászlónak!

Remélem jövőre ugyanitt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.